Massör knådar med händerna ovanpå ryggen på en liggande person.

Martin Forstner – Massageterapeut

Vem är du?

– Jag heter Martin Forstner, bor i Solna, Stockholm. Jag föddes som en liten blåögd kille 1969 på Småländska höglandet. Då kunde jag se, men livet har gjort att seendet sakta men säkert förvandlats till olika nyanser av grått.
Idag driver jag mitt egna företag som heter Synskadade massörer.

Min affärsidé handlar om att Synskadade anses ha ett erkänt skickligt handlag och en utvecklad känslighet. Vi vänder oss till företag och privatpersoner.
Jag trivs otroligt bra som massageterapeut, där jag kan göra skillnad i människors liv och få de att må bättre genom fysisk och psykisk närvaro under behandlingen.

Vad har du fått bidrag till från Blindas Väl?

– Jag har fått bidrag som jag kunde använda till marknadsföring. Jag köpte reklamplats i lokaltidningar i centrala Stockholm. Det ledde till en hel del kunder då och varumärket spreds här och var och även till ställen jag inte väntat mig.

Vad har stödet från Blindas Väl betytt för dig, din sysselsättning och försörjning?

– Det har gjort att nya kunder hittade till mig och att jag ökade omsättningen. Med andra ord en positiv inkomstkälla för företaget och säkert har det bidraget till att jag kunnat ta ut mer lön.
Det är fantastiskt att kunna ha möjlighet att få detta stöd. I synnerhet när samhället brister. Föreningen Blindas Väl bidrar så att vi med synnedsättning kan få liknande möjligheter som personer med full syn.

Läs mer om Martin på hans hemsida:
https://www.synmass.se

Martin i svart pikétröja med texten Synskadade massörer. Han har ljust bakåtkammat hår och ler mot kameran